IT Образование

Практичний Онлайн Курс Qa Тестувальник Пз З Нуля Internet Academy

By December 1, 2022 No Comments

В рамках Web Academy Club, ви зможете відвідати топові IT-компанії, де студенти та випускники знайомляться з вимогами компаній, етапами співбесід та технологіями, які використовують компанії. Таким чином Ви знатимете, які компетенції Вам розвивати, щоб працевлаштуватися в ту чи іншу компанію. Ви матимете реальну можливість поспілкуватися з рекрутерами та HR-ами, з менеджерами проектів, а також технічними фахівцями. У Вас буде особистий кабінет студента, де будуть зібрані всі матеріали курсу, Д/З та відео з кожного живого заняття (відео буде доступне вже наступного дня після заняття в HD-якості). Тривалість навчання на курсі тестувальника займає 4 курс qa manual місяці.

Потрібна Допомога Із Вибором? Запитуйте, Ми Відповімо!

Web Academy — це не лише курси, а й спільнота студентів. Ми часто проводимо заходи для підвищення навичок та кар’єрної реалізації студентів. Вартість навчання на курсі Quality Assurance (QA) в середньому коштує 4750 гривень/ місяць, але це залежить від обраного способу оплати навчання. Так, у межах курсу QA тестувальника передбачені практичні проєкти та симуляції реальних сценаріїв тестування, які дають змогу студентам застосувати отримані знання на практиці.

Спасибо! Ваша Заявка Принята На Рассмотрение

Це основний модуль, в рамках якого ти отримаєш всі ключові знання і навички, необхідні для освоєння професії Test Engineer. Ми поговоримо про якість ПЗ, дізнаємося класифікацію видів тестування, зупинимося на функціональному і нефункціональному тестуванні, розглянемо техніки тест-дизайну, особливості тестової документації. Особливу увагу приділимо темі багів і роботі з вимогами. А ще ти дізнаєшся про специфіку тестування мобільних і десктопних застосунків.

Сертифікат Про Проходження Курсу

  • IT світ розвивається шаленими темпами, тому ми постійно адаптуємо курс до сучасних вимог для Junior спеціаліста, враховуючи зростаючі вимоги ринку праці.
  • Ми поговоримо про якість ПЗ, дізнаємося класифікацію видів тестування, зупинимося на функціональному і нефункціональному тестуванні, розглянемо техніки тест-дизайну, особливості тестової документації.
  • Наші HR-менеджери допомагатимуть вам скласти резюме та портфоліо так, щоб ви вирізнялись серед конкурентів.
  • Акцент модуля зосереджено саме на розмовній мові та практиці спілкування англійською.
  • Понад 10 років ми створюємо програмні продукти для різних ринків – Україна, СНД, Європа та США.

Сейчас three месяц учусь по программе «Фронтенд-разработчик» в Яндекс.Практикуме. Впереди ещё половина учёбы, поэтому справедливо будет оценить себя, свои успехи. Всю теоретичну частину учні освоюють самостійно, вивчаючи безкоштовні відеоуроки, після чого їм надаються практичні завдання. Курси з тестування спрямовані на те, щоб прокачати скіли майбутніх QA-фахівців у різних напрямках, включаючи backend розробку, верстку, дизайн, UI-проєктування та роботу з базами даних.

qa engineer курси

Попробуйте Себя В Роли Тестировщика И Проверьте, Подходит Ли Вам Профессия

Курс побудований “без води” та лекцій для галочки. Це можливість без технічної освіти освоїти актуальну професію в IT та стати фахівцем, що потрібен компаніям. Потрібно подати запит на отримання безкоштовної консультації.

Програма курсу QA engineer призначена для осіб віком від 18 років. Дуже сподобалась програма курсу та його виклад. Багато прикладів, достатня кількість теорії. Окремо хочу зазначити вдале поєднання лекцій та практики. Проходила навчання онлайн, жодних проблем під час організації занять або подачі матеріалу не було.

Ми надаємо як теоретичні, так і практичні заняття, щоб наші студенти могли отримати повне уявлення про процес тестування програмного забезпечення. Ми також використовуємо останні технології та інструменти, щоб підготувати наших студентів до роботи з сучасними системами та додатками. Курси qa automation від DAN.IT підійде як для тих, хто тільки починає свій шлях у цій сфері, так і для тих, хто знайомий з нею. Щоб закріпити отримані навички і отримати ще більше практики — студенти зможуть відвідувати розмовний клуб англійської мови.

qa engineer курси

24/7 наші тренери та менеджери групи готові тобі допомогати й надавати підтримку під час навчання. А наші HR-спеціалісти з радістю розкажуть як успішно рухатися по кар’єрним сходинкам і з чого потрібно розпочати. Для запису на курси подайте заявку на нашому сайті, після чого менеджер з вами зв’яжеться і проведе невелике інтерв’ю. За підсумками співбесіди буде ухвалено остаточне рішення щодо прийняття на навчання. QA tester курси в AVADA MEDIA орієнтовані на фахівців-початківців, у яких вже є базові знання про процес розробки і, можливо, досвід написання програм будь-якою мовою програмування.

Можливість обирати комфортний формат роботи. QA Engineer може працювати як в офісі, так і віддалено. За останній рік кількість вакансій для Junior-тестувальників зросла більш ніж на 50%. QA-відділ – важливий елемент IT-системи. Наразі важко уявити команду розробників без тестувальника.

Також під час навчання у студентів буде важливий бонусний модуль — англійська мова для ділового спілкування і роботи в ІТ. На цьому модулі  курсу QA студенти познайомляться з інструментами і підходами до автоматизації тестування, зокрема browser automation framework Selenium, який зазвичай використовується для тестування веб-додатків. Студенти дізнаються про підходи і особливості тестування баз даних, кроссбраузерного тестування і тестування API.

qa engineer курси

Дізнаєтесь, як використовувати DevTools для створення автоматизованих тестів. Це не тільки заощаджує час, а й підвищує якість вашого продукту. Класні групові заняття з різними змаганнями. Наші уроки з тестування допоможуть структурувати наявні знання та набути нових за допомогою теоретичних відео-занять та практичного досвіду на «бойових» проєктах. Змініть своє життя прямо зараз, освоївши затребувану професію – подайте заявку на безкоштовні курси QA онлайн від компанії AVADA MEDIA.

У цьому модулі ми розглянемо основні принципи роботи web-застосунків. Ти вивчиш основи HTML і CSS, детально зупинишся на HTTP запитах і попрактикуєшся працювати з ними. Навики створення та запуску тестів навантаження для проєктів.Впровадження найкращих практик для забезпечення стабільності додатків. Отриманий досвід у практикумах є цінним активом при пошуку роботи, готуючи вас до реальних викликів та вимог тестування ПЗ. Курси QA проходять у віддаленому форматі, тому доступні кожній людині, незалежно від її місцезнаходження.

Leave a Reply